Degtinės punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Degtinės punšas

Gaivinančio punšo su degtine receptas primena amerikietiškus filmus su triukšmingais jaunimo vakarėliais. Jau vien matant paruoštą alkoholinį gėrimą su vaisiais ir formos marmeladu prisimena nerūpestingas vasaros atostogas gryname ore. O paruošimo paprastumas paskatins iš karto imtis darbo. Šviežios mėtos ir kelios vaisių skiltelės bus puiki degtinės punšo puošmena.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
76 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Braškės, maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Degtinės punšas Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Į dubenį sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius, apelsinus ir vynuoges ir supilkite suformuotą marmeladą. Į dubenį supilkite sultis ir degtinę ir gerai išmaišykite punšo šaukštu arba samčiu. Prieš pat patiekiant į punšą įpilkite gazuoto vandens ir ledo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos