Publikavimo data: 2024-04-17
Degtinės punšas
Gaivinančio punšo su degtine receptas primena amerikietiškus filmus su triukšmingais jaunimo vakarėliais. Jau vien matant paruoštą alkoholinį gėrimą su vaisiais ir formos marmeladu prisimena nerūpestingas vasaros atostogas gryname ore. O paruošimo paprastumas paskatins iš karto imtis darbo. Šviežios mėtos ir kelios vaisių skiltelės bus puiki degtinės punšo puošmena.
Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Į dubenį sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius, apelsinus ir vynuoges ir supilkite suformuotą marmeladą. Į dubenį supilkite sultis ir degtinę ir gerai išmaišykite punšo šaukštu arba samčiu. Prieš pat patiekiant į punšą įpilkite gazuoto vandens ir ledo.
Kategorijos