Naminis punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Naminis punšas

Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
83 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.44/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis punšas Žingsnis 1
Užpilkite arbatą karštu vandeniu ir palikite 15 minučių, kad pritrauktų. Skystis bus skaidrus. Naudodami sietelį supilkite arbatą į puodą.

Žingsnis 2

Naminis punšas Žingsnis 2
Į arbatą supilkite romą, cukrų ir citrinos sultis. Pastatykite ant viryklės ir kaitinkite ant silpnos ugnies 15 minučių. Užvirinkite. Nepamirškite pamaišyti.

Žingsnis 3

Supilkite punšą į storo stiklo stiklines arba tiesiog į porcelianinius puodelius. Taip punšas ilgiau išliks šiltas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos