Šildomasis smūgis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Šildomasis smūgis

Šildomojo punšo receptą XVII a. išrado anglų jūreiviai, kurie dažnai keliaudavo į Indiją, o grįždami atgal, kaip pasakoja legenda, peršaldavo neįprastame šiaurės klimate. Šildomasis punšas yra alkoholinis gėrimas, gaminamas iš romo, citrinų sulčių, cukraus ir juodosios indiškos arbatos. Šildantis punšas net vėlyvą rudenį ir ankstyvą pavasarį - sunkiausią peršalimo ligų ir slogos metą - padarys malonesnį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šildomasis smūgis Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Į puodą ar dubenį supilkite nuovirą, įmeskite citriną ir cukrų. Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, kol cukrus ištirps. Tada įpilkite romo. Punšą kaitinkite ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite. Norimą temperatūrą turėtumėte pasiekti maždaug po 15 minučių. Karštą punšą supilkite į puodelius ar puodelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos