Publikavimo data: 2024-04-17
Vyšnių perforatorius
Vyšnių punšui geriausiai tinka raudonasis vynas, romas arba martinis. Galite naudoti šviežias arba šaldytas vyšnias. Tinka bet kokie prieskoniai - muskato riešutas, kardamonas, cinamonas, gvazdikėliai, šafranas, imbieras arba prieskonių mišinys "punšui" arba "karštam vynui". Šiam receptui rinkitės cinamono lazdeles ir kardamoną, o kaip alkoholio pagrindą naudokite baltąjį romą.
Žingsnis 1
Užvirkite cukraus sirupą. Supilkite vandenį į puodą, suberkite cukrų ir prieskonius ir statykite ant silpnos ugnies, kol užvirs. Sirupą perkoškite per sietelį.
Žingsnis 2
Sumalkite uogas ir vaisius. Sudėkite vyšnias ir griežinėliais supjaustytą apelsiną į gilų dubenį, šiek tiek sutrinkite šaukštu arba paspauskite.
Žingsnis 3
Paruoškite punšą. Vyšnių ir apelsinų tyrę supilkite ant perkošto cukraus sirupo, tada supilkite vyšnių sultis ir romą. Vyšnių punšą patiekite karštą arba šaltą su ledo kubeliais.
Kategorijos