Vyšnių perforatorius pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Vyšnių perforatorius

Vyšnių punšui geriausiai tinka raudonasis vynas, romas arba martinis. Galite naudoti šviežias arba šaldytas vyšnias. Tinka bet kokie prieskoniai - muskato riešutas, kardamonas, cinamonas, gvazdikėliai, šafranas, imbieras arba prieskonių mišinys "punšui" arba "karštam vynui". Šiam receptui rinkitės cinamono lazdeles ir kardamoną, o kaip alkoholio pagrindą naudokite baltąjį romą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
92 kcal.
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių perforatorius Žingsnis 1
Užvirkite cukraus sirupą. Supilkite vandenį į puodą, suberkite cukrų ir prieskonius ir statykite ant silpnos ugnies, kol užvirs. Sirupą perkoškite per sietelį.

Žingsnis 2

Vyšnių perforatorius Žingsnis 2
Sumalkite uogas ir vaisius. Sudėkite vyšnias ir griežinėliais supjaustytą apelsiną į gilų dubenį, šiek tiek sutrinkite šaukštu arba paspauskite.

Žingsnis 3

Vyšnių perforatorius Žingsnis 3
Paruoškite punšą. Vyšnių ir apelsinų tyrę supilkite ant perkošto cukraus sirupo, tada supilkite vyšnių sultis ir romą. Vyšnių punšą patiekite karštą arba šaltą su ledo kubeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos