Uogų punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Uogų punšas

Uogų punšo receptas yra tradicinio angliško karšto punšo su romu ir citrinų sultimis recepto, paplitusio Skandinavijos ir Baltijos šalyse, atmaina. Vietoj romo čia naudojamas nacionalinis likeris arba vaistažolių balzamas, o vietoj sulčių - šiaurės šalių uogų nuoviras. Dėl prieskonių karštas uogų punšas tampa nepakeičiamu gėrimu niūrų rudens vakarą ar žiemos švenčių metu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
36 kcal.
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.98/5 (40 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uogų punšas Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite ant didelės ugnies. Į vandenį sudėkite uogas ir cukrų, išmaišykite ir vėl užvirinkite. Nuovirą nuo uogų perkoškite per sietelį arba pertrinkite uogas per sietelį. Didžiausias ir nevirintas uogas palikite sultinyje. Į karštą sultinį suberkite prieskonius ir išmaišykite. Tada supilkite balzamiką. Karštą uogų punšą supilkite į stiklines.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos