Havajietiškas punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Havajietiškas punšas

Kokteiliui ruošti galite naudoti degtinę, šampaną, baltąjį romą, vaisių likerius ir šnapsą (pvz., arbūzų, braškių, ananasų, persikų ir kitų skonių), tačiau nerekomenduojama rinktis šokolado skonio alkoholio ar imbiero gėrimų. Šis receptas yra klasikinis, todėl naudokite degtinę, "Amaretto" likerį ir "Southern Comfort" likerį. Alkoholinis havajietiškas punšas patiekiamas Collins arba Highball taurėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
69 kcal.
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Riešutai, Maisto papildai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Havajietiškas punšas Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Į plaktuvą supilkite ledo, supilkite vaisių sultis, degtinę ir likerius ir 1-3 min. gerai suplakite. Supilkite punšą ant ledo į stiklinę, tada įpilkite granatų sirupo, nemaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos