Publikavimo data: 2024-06-15
Delikatesinės krabų lazdelių, kalmarų, grybų ir ananasų salotos
Krabų lazdelės tokioje turtingoje kompozicijoje, kaip šiose salotose, atveria naujas puses. Jūros gėrybės - kalmarai ir krevetės, grybai, ananasai - sudaro unikalią tekstūrą, kurioje kiekvienas gabalėlis žaidžia savo skoniu. Be to, ingredientai patiekalui suteikia vertingų vitaminų ir mikroelementų, ląstelienos. Šių salotų maistingumas neginčijamas, kaip ir tai, kad jos paruošiamos per 30 minučių.
Žingsnis 1
Grybus, ananasus ir krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais. Kalmarus supjaustykite plonomis juostelėmis. Nulupkite krevetes.
Žingsnis 2
Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Žaliuosius svogūnus supjaustykite žiedais. Sudėkite visus ingredientus, įdėkite majonezo, druskos ir, jei reikia, išmaišykite.
Kategorijos