Delikatesinis užkandis iš tuno, kepto sezamo sėklose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Delikatesinis užkandis iš tuno, kepto sezamo sėklose

Tunas mėgstamas aukštojoje virtuvėje dėl savo savybių - jame gausu kelių rūšių omega riebalų, vitaminų ir mineralų. Brangiausiu tunu laikomas mėlynasis tunas, kuris į pasaulį gabenamas iš Japonijos. Kartu iš bet kokio tuno galima paruošti daugybę išskirtinių aukščiausios klasės patiekalų. Šiame recepte - šios žuvies filė marinuojama, o tada kepama sezamo sėklose - paprasta, skanu ir gražu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Delikatesinis užkandis iš tuno, kepto sezamo sėklose Žingsnis 1
Apvoliokite tuno filė wasabi prieskoniais ir sojų padažu. Atidėkite į šalį ir marinuokite 30 minučių.

Žingsnis 2

Delikatesinis užkandis iš tuno, kepto sezamo sėklose Žingsnis 2
Įmerkite žuvį į sezamo sėklas. Kepkite aliejumi pateptoje keptuvėje ant didelės ugnies po 20 sekundžių iš kiekvienos pusės, kol sezamo sėklos taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos