Publikavimo data: 2024-05-15
Dešros ir vermišėlių sriuba
Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite 4-5 mm storio apskritimais.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite nedideliais 1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Morkas sutarkuokite maža tarka.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 6
Į puodą supilkite 2 litrus vandens ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite bulves. Virkite ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugriebdami putas.
Žingsnis 7
Tuo tarpu keptuvėje ištirpinkite sviestą. Įdėkite šaukštelį maltos paprikos ir 1 minutę pakepinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Į keptuvę suberkite svogūnus ir kepkite 5 minutes, kol taps skaidrūs. Tada sudėkite morkas ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 9
Į keptuvę sudėkite dešreles ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 10
Kai bulvės bus beveik paruoštos, į puodą suberkite troškintas dešreles ir daržoves. Išmaišykite. Į sriubą sudėkite vermišelius ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 11
Pačioje pabaigoje sriubą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įdėkite smulkintų krapų.
Žingsnis 12
Sriuba su dešrelėmis ir vermišeliais paruošta. Gero apetito!
Kategorijos