Ramen su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Ramen su sojų padažu

Ramenas yra tradicinis Rytų Azijos patiekalas, kuris savo gyventojus užkariavo ne tik dėl greito paruošimo, bet ir dėl daugybės skirtingų receptų. Tai sriuba, kurią sudaro kvietiniai makaronai, nori ir sojos pupelės. Papildomi ingredientai gali būti mėsa arba žuvis, tačiau kartais galima rasti ir daržovių priedų. Ramen su sojų padažu - nuostabaus skonio ir organizmui naudingas rytietiškas patiekalas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su sojų padažu Žingsnis 1
Išvirkite kiaulieną. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Sudėkite krūtinėlės gabalėlius ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus. Tada į puodą supilkite 1 puodelį vandens, 50 ml sojų padažo, ryžių vyno, suberkite česnaką, kardamoną ir cukrų. Mišinį užvirinkite, sudėkite mėsą ir imbiero gabalėlius, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 1 valandą.

Žingsnis 2

Ramen su sojų padažu Žingsnis 2
Paruoškite sultinį. Išimkite krūtininę iš sultinio ir perkoškite skystį. Sumaišykite jį atskirame puode su vištienos sultiniu ir pašildykite. Virkite 30 minučių. Tada dubenyje 2-3 valgomuosius šaukštus karšto sultinio sumaišykite su miso pasta, kol gausite vientisą mišinį. Supilkite jį atgal į puodą ir įpilkite likusį sojų padažą.

Žingsnis 3

Ramen su sojų padažu Žingsnis 3
Paruoškite makaronus. Pripildykite puodą 2/3 vandens, užvirinkite, pasūdykite ir virkite makaronus tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Kai makaronai bus paruošti, nusausinkite juos.

Žingsnis 4

Ramen su sojų padažu Žingsnis 4
Sudėkite rameną. Supjaustykite krūtinėlę plonais griežinėliais. Į gilų serviravimo indą sudėkite makaronus, užpilkite sultiniu, sudėkite mėsą, sojų daigus ir kiaušinių puseles. Pabaigoje sriubą pabarstykite smulkintomis kalendromis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos