Publikavimo data: 2024-05-26
Ramen su sojų padažu
Ramenas yra tradicinis Rytų Azijos patiekalas, kuris savo gyventojus užkariavo ne tik dėl greito paruošimo, bet ir dėl daugybės skirtingų receptų. Tai sriuba, kurią sudaro kvietiniai makaronai, nori ir sojos pupelės. Papildomi ingredientai gali būti mėsa arba žuvis, tačiau kartais galima rasti ir daržovių priedų. Ramen su sojų padažu - nuostabaus skonio ir organizmui naudingas rytietiškas patiekalas.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaulieną. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Sudėkite krūtinėlės gabalėlius ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus. Tada į puodą supilkite 1 puodelį vandens, 50 ml sojų padažo, ryžių vyno, suberkite česnaką, kardamoną ir cukrų. Mišinį užvirinkite, sudėkite mėsą ir imbiero gabalėlius, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 1 valandą.
Žingsnis 2
Paruoškite sultinį. Išimkite krūtininę iš sultinio ir perkoškite skystį. Sumaišykite jį atskirame puode su vištienos sultiniu ir pašildykite. Virkite 30 minučių. Tada dubenyje 2-3 valgomuosius šaukštus karšto sultinio sumaišykite su miso pasta, kol gausite vientisą mišinį. Supilkite jį atgal į puodą ir įpilkite likusį sojų padažą.
Žingsnis 3
Paruoškite makaronus. Pripildykite puodą 2/3 vandens, užvirinkite, pasūdykite ir virkite makaronus tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Kai makaronai bus paruošti, nusausinkite juos.
Žingsnis 4
Sudėkite rameną. Supjaustykite krūtinėlę plonais griežinėliais. Į gilų serviravimo indą sudėkite makaronus, užpilkite sultiniu, sudėkite mėsą, sojų daigus ir kiaušinių puseles. Pabaigoje sriubą pabarstykite smulkintomis kalendromis.
Kategorijos