Makaronų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Makaronų sriuba

Tai universalus patiekalas, kuris per pietus gali būti ir pirmas, ir antras patiekalas - viskas priklauso nuo to, kokio tirštumo makaronų sriuba bus. Mūsų receptas padės ją pagaminti pakankamai tirštą. Ką dar reikia žinoti apie šį patiekalą? Jis turės ryškų azijietišką akcentą. Tai nenuostabu, nes makaronų gimtinė laikoma Kinija.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronų sriuba Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje arba puode su įkaitintu augaliniu aliejumi apkepkite kiaulieną, kol ji taps auksinė. Sudėkite ją į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Makaronų sriuba Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūną ir imbierą iki auksinės spalvos, tada supilkite sultinį, sudėkite krūtininę, morkas ir ridikėlius. Užvirus virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Makaronų sriuba Žingsnis 3
Sudėkite makaronus ir virkite dar apie 5 minutes. Supilkite sojų padažą, pagardinkite pipirais, pagardinkite sriubą žaliaisiais svogūnais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos