Publikavimo data: 2024-04-02
Makaronų sriuba
Tai universalus patiekalas, kuris per pietus gali būti ir pirmas, ir antras patiekalas - viskas priklauso nuo to, kokio tirštumo makaronų sriuba bus. Mūsų receptas padės ją pagaminti pakankamai tirštą. Ką dar reikia žinoti apie šį patiekalą? Jis turės ryškų azijietišką akcentą. Tai nenuostabu, nes makaronų gimtinė laikoma Kinija.
Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje arba puode su įkaitintu augaliniu aliejumi apkepkite kiaulieną, kol ji taps auksinė. Sudėkite ją į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūną ir imbierą iki auksinės spalvos, tada supilkite sultinį, sudėkite krūtininę, morkas ir ridikėlius. Užvirus virkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite makaronus ir virkite dar apie 5 minutes. Supilkite sojų padažą, pagardinkite pipirais, pagardinkite sriubą žaliaisiais svogūnais ir patiekite.
Kategorijos