Orzo sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Orzo sriuba

Orzo - tai specialios rūšies makaronai, gaminami iš kietųjų miltų. Apie tai byloja net jų spalva. Tiesa ta, kad iš kietųjų miltų pagamintų makaronų spalva yra geltonesnė. Sotumas dėl šios rūšies makaronų atsiranda gana greitai. Be to, norint numalšinti alkį jų reikia valgyti gana daug.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orzo sriuba Žingsnis 1
Paruoškite sriubą. Bulves virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Kol bulvės verda, keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite morkas ir pomidorus, česnaką, kepkite 1-2 minutes. Uždenkite dangčiu. Troškinkite 10 minučių. Nuimkite keptuvę nuo ugnies. Kai bulvės suminkštės, perkelkite daržoves į keptuvę. Sudėkite orzo makaronus. Įmaišykite prieskonius ir troškinkite, kol makaronai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos