Publikavimo data: 2024-06-23
Dešros mortadella skrebučiai.
Sotūs skrebučiai su mortadella dešra gali būti visaverčiai patiekalai. Neišsigąskite gausaus produktų, reikalingų skrebučiams, sąrašo - beveik visi jie yra gana sveiki. Jei pageidaujate, parduotuvėje pirktą majonezą galima pakeisti naminiu majonezu. Pati Mortadella yra daug mažiau kaloringa, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio - 100 g produkto yra tik 288 kcal. Beje, viduramžiais mortadella buvo labai brangus produktas, nes buvo naudojami prieskoniai, kurie padėdavo ją ilgiau išlaikyti.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kepkite duonos riekes karštoje sausoje keptuvėje po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Atlaisvinkite keptuvę ir sudėkite dešros griežinėlius, kepkite juos ant vidutinės ugnies 2 minutes, tada apverskite į kitą pusę, sudėkite sūrį ir kepkite dar 2 minutes. Atskiroje keptuvėje iškepkite 4 plaktus kiaušinius ir juos pasūdykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Pusę duonos riekelių aptepkite majonezu, kitą pusę - garstyčiomis. Ant majonezu apteptos riekelės dėkite mortadelos, sūrio, svogūno, pomidorų, marinuotų agurkų, alyvuogių, kepto kiaušinio ir uždenkite garstyčiomis aptepta riekele. Taip suformuokite visus 4 skrebučius.
Kategorijos