Dešros mortadella skrebučiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Dešros mortadella skrebučiai.

Sotūs skrebučiai su mortadella dešra gali būti visaverčiai patiekalai. Neišsigąskite gausaus produktų, reikalingų skrebučiams, sąrašo - beveik visi jie yra gana sveiki. Jei pageidaujate, parduotuvėje pirktą majonezą galima pakeisti naminiu majonezu. Pati Mortadella yra daug mažiau kaloringa, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio - 100 g produkto yra tik 288 kcal. Beje, viduramžiais mortadella buvo labai brangus produktas, nes buvo naudojami prieskoniai, kurie padėdavo ją ilgiau išlaikyti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros mortadella skrebučiai. Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kepkite duonos riekes karštoje sausoje keptuvėje po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Atlaisvinkite keptuvę ir sudėkite dešros griežinėlius, kepkite juos ant vidutinės ugnies 2 minutes, tada apverskite į kitą pusę, sudėkite sūrį ir kepkite dar 2 minutes. Atskiroje keptuvėje iškepkite 4 plaktus kiaušinius ir juos pasūdykite.

Žingsnis 2

Dešros mortadella skrebučiai. Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Pusę duonos riekelių aptepkite majonezu, kitą pusę - garstyčiomis. Ant majonezu apteptos riekelės dėkite mortadelos, sūrio, svogūno, pomidorų, marinuotų agurkų, alyvuogių, kepto kiaušinio ir uždenkite garstyčiomis aptepta riekele. Taip suformuokite visus 4 skrebučius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos