Dešros pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Dešros pica

Naminės picos su dešra orkaitėje receptą gali naudoti bet kokio išsilavinimo namų šeimininkės. Pagrindinis paruošimas trunka šiek tiek daugiau nei pusvalandį. Mielinę tešlą picai geriau nusipirkti paruoštą parduotuvėje, kad bet kada galėtumėte paruošti skanius šeimos pietus ar vakarienę. Dešra derinama su bet kokiomis daržovėmis, todėl priedams galite naudoti viską, ką turite namuose: marinuotus agurkus, grybus, pomidorus, paprikas ir kt.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Dešros pica Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Tešlą iškočiokite į apvalų lakštą ir suformuokite kraštus. Picos pagrindą patepkite plonu alyvuogių aliejaus sluoksniu. Ant viršaus užtepkite pomidorų pastos arba kečupo. Pabarstykite trupučiu tarkuoto sūrio.

Žingsnis 2

Dešros pica Žingsnis 2
Sudėkite priedus ir iškepkite picą. Ant tešlos ant kepimo skardos dėkite dešros griežinėlius, tada paprikas ir alyvuoges. Ant viršaus pabarstykite likusį tarkuotą sūrį. Kepkite iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos