Publikavimo data: 2024-05-25
Dešros pica
Pica yra populiarus itališkos virtuvės patiekalas, kurį mėgsta žmonės visame pasaulyje. Didelis picos privalumas yra tai, kad ją ruošiant galima naudoti įvairius ingredientus: dešrą, mėsą, maltą mėsą, daržoves, grybus. Pica su dešrelėmis ruošiama paprastai. Kad būtų greičiau, galite naudoti paruoštą pirktinę tešlą. Džiaukitės sau ir artimiesiems gardžiais patiekalais kiekvieną dieną!
Žingsnis 1
Dešreles ir agurkus supjaustykite apskritimais, o svogūnus - žiedais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite tešlos pagrindą, patepkite jį kečupu ir majonezu.
Žingsnis 4
Pabarstykite picą sūriu. Ant sūrio sudėkite dešreles, griežinėliais pjaustytus agurkus ir svogūnus.
Žingsnis 5
Kepkite picą įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių, kol iškeps.
Kategorijos