Dešros pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Dešros pica

Pica yra populiarus itališkos virtuvės patiekalas, kurį mėgsta žmonės visame pasaulyje. Didelis picos privalumas yra tai, kad ją ruošiant galima naudoti įvairius ingredientus: dešrą, mėsą, maltą mėsą, daržoves, grybus. Pica su dešrelėmis ruošiama paprastai. Kad būtų greičiau, galite naudoti paruoštą pirktinę tešlą. Džiaukitės sau ir artimiesiems gardžiais patiekalais kiekvieną dieną!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros pica Žingsnis 1
Dešreles ir agurkus supjaustykite apskritimais, o svogūnus - žiedais.

Žingsnis 2

Dešros pica Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Dešros pica Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite tešlos pagrindą, patepkite jį kečupu ir majonezu.

Žingsnis 4

Dešros pica Žingsnis 4
Pabarstykite picą sūriu. Ant sūrio sudėkite dešreles, griežinėliais pjaustytus agurkus ir svogūnus.

Žingsnis 5

Dešros pica Žingsnis 5
Kepkite picą įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos