Dešros pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Dešros pica

Pica pagaminta iš paprastų ingredientų, kurių galima rasti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje. Pica yra sultinga ir sotaus skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Dešros pica Žingsnis 1
Supjaustykite dešrą, dešrelę, agurkus ir papriką ir sumaišykite.

Žingsnis 2

Dešros pica Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite, sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir patepkite kečupu.

Žingsnis 3

Dešros pica Žingsnis 3
Ant tešlos sudėkite visus susmulkintus ingredientus ir šiek tiek prispauskite šaukštu. Dėkite į 170 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Dešros pica Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį. Po 15-20 minučių išimkite iš kepimo skardos ir apibarstykite sūriu. Dėkite atgal į orkaitę dar 5 minutėms.

Žingsnis 5

Dešros pica Žingsnis 5
Išimkite, kai sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos