Publikavimo data: 2024-06-23
Dešros su sūriu skrebučiai
Dešrų sūris, pasižymintis subtiliu skoniu ir pikantišku poskoniu, patiekalams suteikia ypatingo prieskonio. Jis gali būti puikus pagrindas skrebučiams, kurie papuoš darbo dienos ir švenčių stalą. Skrebučius su dešrelių sūriu galima paruošti iš paprasčiausių produktų, jie gaunasi apetitiški, skanūs ir atrodo šventiškai. Skrudintuvams skirtų ingredientų deriniai gali būti labai įvairūs: šoninė su pomidorais, šprotai su šviežiais agurkais, dešra su marinuotais agurkais ir bet kokie kiti pagal jūsų skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dešros sūrį sumaišykite su majonezu. Dalį įdaro užtepkite ant duonos, ant viršaus uždėkite du pomidorų apskritimus, tada dar šiek tiek įdaro. Ant įdaro uždėkite šoninės juostelę.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite į ją skrebučius. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 5 minutes.
Kategorijos