Publikavimo data: 2024-06-09
"Dienos ir nakties" varškės pyragas.
Varškės pyragas "Diena ir naktis" taps jūsų atradimu ruošiant greitus ir paprastus desertus. Produktai jam gaminti yra nebrangūs ir prieinami. Pavadinimas "Diena ir naktis" šiam pyragui suteiktas todėl, kad jo viršus padengtas šokoladine traškia plutele, o vidus pripildytas šviesios varškės masės. Jis užtruks mažiausiai laiko ir suteiks didžiausią malonumą!
Žingsnis 1
Įdarui paruošti imkite šiuos produktus: varškę, 1 valgomąjį šaukštą cukraus (varškė ir taip yra saldi, todėl daug cukraus nereikėjo), vaniliną, krakmolą, kiaušinius ir grietinę, tada viską plakite mikseriu, kol įdaras bus skystas ir be gumuliukų.
Žingsnis 2
Trupiniams gaminti sumaišykite sausus ingredientus: miltus, 3 valgomuosius šaukštus cukraus, kakavą, gerai išmaišykite ir sudėkite ištirpintą sviestą (galite naudoti ir sviestą iš šaldytuvo). Mišinį gerai išminkykite rankomis iki drėgnų trupinių konsistencijos.
Žingsnis 3
Paimkite kepimo skardą, išklotą kepimo pergamentu, ir padengkite dugną bei kraštus ½ trupinių. Supilkite įdarą į formą ir ant viršaus užberkite likusius trupinius.
Žingsnis 4
Pašaukite pyragą į 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-40 minučių. Atvėsinkite ir bent valandai padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos