Publikavimo data: 2024-03-24
Dietinis bulvių troškinys
Troškinti patiekalai yra populiarūs ir mėgstami visame pasaulyje. Tradiciškai šis patiekalas gaminamas iš varškės arba daržovių, pavyzdžiui, bulvių ar kopūstų, taip pat įvairių priedų. Kad susidarytų aromatinga plutelė, viršutinis patiekalo sluoksnis ištepamas kiaušiniu arba sviestu, gali būti pabarstytas tarkuotu sūriu. Dietinis bulvių apkepas puikiai tinka vaikų patiekalams ir lakto-ovegetariškiems valgiaraščiams.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotas bulves, vištienos kiaušinį, druską ir pipirus.
Žingsnis 4
Sumaišykite bulves, vištienos kiaušinį, druską ir prieskonius iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Bulvių mišinį sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 6
Ant bulvių sudėkite svogūnus.
Žingsnis 7
Kepkite patiekalą 40-45 minutes. Bulvių apkepą patiekite karštą.
Kategorijos