Dietinis ešerys su obuoliais ir laimu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Dietinis ešerys su obuoliais ir laimu

Jūros ešerys yra puikus aminorūgščių ir mineralų, taip pat omega riebalų rūgščių šaltinis žmogaus organizmui. Tokia sudėtis palankiai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, plaukus ir nagus, nervų sistemą. Ešerių mėsą būtina įtraukti į sportuojančių ir savo sveikatą prižiūrinčių žmonių racioną. Be to, ešeriai puikiai tinka bet kokiam terminiam apdorojimui. Jį galima kepti, virti sriubas, kepti ir troškinti garuose. Kadangi filė neturi aštraus kvapo ir joje nėra smulkių kaulų, šios žuvies mėsą mielai valgo net vaikai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
42 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dietinis ešerys su obuoliais ir laimu Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį plonais griežinėliais. Laimą supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Dietinis ešerys su obuoliais ir laimu Žingsnis 2
Keraminį indą išklokite kepimo popieriumi, ant jo sudėkite obuolius, uždenkite žuvies karkasą, o ant žuvies išdėliokite laimo ir rozmarino šakelę. Kepkite dvidešimt minučių. Orkaitės temperatūra turėtų būti 180-200 laipsnių pagal Celsijų.

Žingsnis 3

Dietinis ešerys su obuoliais ir laimu Žingsnis 3
Perkelkite masę iš formos į lėkštę mentele ir baigta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos