Publikavimo data: 2024-06-23
Dietinis ešerys su obuoliais ir laimu
Jūros ešerys yra puikus aminorūgščių ir mineralų, taip pat omega riebalų rūgščių šaltinis žmogaus organizmui. Tokia sudėtis palankiai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, plaukus ir nagus, nervų sistemą. Ešerių mėsą būtina įtraukti į sportuojančių ir savo sveikatą prižiūrinčių žmonių racioną. Be to, ešeriai puikiai tinka bet kokiam terminiam apdorojimui. Jį galima kepti, virti sriubas, kepti ir troškinti garuose. Kadangi filė neturi aštraus kvapo ir joje nėra smulkių kaulų, šios žuvies mėsą mielai valgo net vaikai.
Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį plonais griežinėliais. Laimą supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Keraminį indą išklokite kepimo popieriumi, ant jo sudėkite obuolius, uždenkite žuvies karkasą, o ant žuvies išdėliokite laimo ir rozmarino šakelę. Kepkite dvidešimt minučių. Orkaitės temperatūra turėtų būti 180-200 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 3
Perkelkite masę iš formos į lėkštę mentele ir baigta.
Kategorijos