Publikavimo data: 2024-05-25
Dieviški cinamono rageliai
Bagelis - tai tešla su įdaru, kartais panaši į sausainį, kartais į bandelę. Bageliai gali būti įvairių formų ir dydžių. Daug kas priklauso nuo pasirinktos tešlos sudėties. Pavyzdžiui, į tešlą įdėjus grietinės, bageliai įgaus daugiau maistinės vertės, bus purūs ir purūs. Įdaras taip pat svarbus.
Žingsnis 1
Į dubenį su tešla įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir grietinę. Plakite iki vientisos masės. Palaipsniui suberkite miltus. Išminkykite tešlą, kad ji neliptų prie rankų. Padalykite tešlą į tris dalis. Kiekvieną iškočiokite, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
Žingsnis 2
Tešlą supjaustykite į 6-8 dalis. Kiekvieną segmentą susukite iš plačiosios dalies į siaurąją. Suformuotus bandeles dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Įkaitinkite orkaitę iki 190-200 °C temperatūros. Kepkite 20-25 minutes.
Kategorijos