Dorado ceviche su mangais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Dorado ceviche su mangais

Ceviche - tai Lotynų Amerikos patiekalas iš žalios žuvies, marinuotos citrusinių vaisių sultyse. Jį išrado Peru žvejai, kai būdami jūroje jie negalėjo pasigaminti pilnaverčių pietų ar vakarienės iš savo laimikio. Tuomet jie paprasčiausiai užpildavo žuvį citrinos, laimo ar apelsino sultimis ir ją suvalgydavo. Šio recepto marinatui taip pat naudosime citrinų ir laimo sultis, tik į jas pridėsime žuvies padažo, aitriųjų paprikų, česnakų ir svogūnų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dorado ceviche su mangais Žingsnis 1
Nulupkite mangą ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Dorado ceviche su mangais Žingsnis 2
Padažui sumalkite česnaką ir svogūną, sumaišykite su citrusinių vaisių sultimis, cukrumi, žuvies padažu ir druska. Maišykite, kol ištirps cukraus ir druskos granulės. Įdėkite susmulkintą aitriąją papriką.

Žingsnis 3

Dorado ceviche su mangais Žingsnis 3
Paruoškite dorado filė - supjaustykite ją plonais griežinėliais ir sudėkite į dubenį.

Žingsnis 4

Dorado ceviche su mangais Žingsnis 4
Žuvies gabalėlius užpilkite sevičės padažu ir 2-3 minutes palaikykite marinate. Įpilkite kokosų pieno.

Žingsnis 5

Dorado ceviche su mangais Žingsnis 5
Atlikta! Patiekalą galima dėti į serviravimo lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos