Dorado keptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Dorado keptas

Dorado receptas keptuvėje leidžia paruošti skanią žuvį su traškia plutele. Joje yra daug jodo, geležies, kalcio, fosforo ir kitų mikroelementų. Vienai patiekalo porcijai paruošti reikės iki 400 g sveriančios skerdenos. Pirkdami doradas atkreipkite dėmesį į jų svarstykles. Ji turi būti blizganti, be gleivių ir nemalonaus kvapo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dorado keptas Žingsnis 1
Pagardinkite doradas prieskoniais. Žuvį sudėkite į dubenį, iš visų pusių apšlakstykite citrinos sultimis. Pabarstykite žuvies prieskoniais, druska ir pipirais. Mišiniu gerai įtrinkite žuvies skerdeną iš visų pusių.

Žingsnis 2

Dorado keptas Žingsnis 2
Dorado duona. Į sausą dubenėlį supilkite miltus ir apvoliokite doradas miltuose iš visų pusių.

Žingsnis 3

Dorado keptas Žingsnis 3
Iškepkite žuvį. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies, supilkite augalinį aliejų. Po 1 minutės, kai jis įkais, sudėkite žuvį. Kepkite po 10 minučių iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos