Publikavimo data: 2024-04-09
Dorado keptas
Dorado receptas keptuvėje leidžia paruošti skanią žuvį su traškia plutele. Joje yra daug jodo, geležies, kalcio, fosforo ir kitų mikroelementų. Vienai patiekalo porcijai paruošti reikės iki 400 g sveriančios skerdenos. Pirkdami doradas atkreipkite dėmesį į jų svarstykles. Ji turi būti blizganti, be gleivių ir nemalonaus kvapo.
Žingsnis 1
Pagardinkite doradas prieskoniais. Žuvį sudėkite į dubenį, iš visų pusių apšlakstykite citrinos sultimis. Pabarstykite žuvies prieskoniais, druska ir pipirais. Mišiniu gerai įtrinkite žuvies skerdeną iš visų pusių.
Žingsnis 2
Dorado duona. Į sausą dubenėlį supilkite miltus ir apvoliokite doradas miltuose iš visų pusių.
Žingsnis 3
Iškepkite žuvį. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies, supilkite augalinį aliejų. Po 1 minutės, kai jis įkais, sudėkite žuvį. Kepkite po 10 minučių iš abiejų pusių.
Kategorijos