Druskoje keptos midijos atvartuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Druskoje keptos midijos atvartuose

Šventinis patiekalas, kuris patiks visiems. Itališkos ir Viduržemio jūros regiono virtuvės klasika. Midijos taip pat labai skanios Juodojoje jūroje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Druskoje keptos midijos atvartuose Žingsnis 1
Pusę atvartų užpildykite ikrų padažu ir nesmulkintomis midijomis, kitą pusę - majonezo, česnako su sviestu ir midijų padažu. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 2

Tolygiai pabarstykite druskos ant kepimo skardos, kad susidarytų "pagalvėlė", ir išdėliokite midijas.

Žingsnis 3

Druskoje keptos midijos atvartuose Žingsnis 3
Kepkite 180 ˚C temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos