Družbos košė su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Družbos košė su grybais

Košė, pagaminta iš sorų ir ryžių mišinio. Jei į ją įdėsite keptų grybų, ji taps puikiu patiekalu. Ją galima valgyti gavėnios metu, tinka vegetarams ir savo figūrą prižiūrintiems žmonėms.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Družbos košė su grybais Žingsnis 1
Aš naudoju košę maišeliuose. Tai labai patogu, kruopų nereikia sverti ir plauti. Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite maždaug puse šaukšto druskos. Pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, įmeskite 2 maišelius ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Družbos košė su grybais Žingsnis 2
Kol košė verda, susmulkinkite šviežius grybus ir svogūnus. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Po minutės į keptuvę perkelkite svogūnus ir grybus. Kepkite, kol bus paruošti, apie 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Družbos košė su grybais Žingsnis 3
Išvirusią košę supilkite į keptuvėje esančius grybus ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Družbos košė su grybais Žingsnis 4
30 minučių ir skani košė paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, šokoladas, kakavos desertai, avižiniai dribsniai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižinių dribsnių košė ant pieno, pusryčiai su avižiniais dribsniais

Kategorijos