Publikavimo data: 2025-08-17
Družbos košė su grybais
Košė, pagaminta iš sorų ir ryžių mišinio. Jei į ją įdėsite keptų grybų, ji taps puikiu patiekalu. Ją galima valgyti gavėnios metu, tinka vegetarams ir savo figūrą prižiūrintiems žmonėms.
Žingsnis 1
Aš naudoju košę maišeliuose. Tai labai patogu, kruopų nereikia sverti ir plauti. Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite maždaug puse šaukšto druskos. Pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, įmeskite 2 maišelius ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Kol košė verda, susmulkinkite šviežius grybus ir svogūnus. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Po minutės į keptuvę perkelkite svogūnus ir grybus. Kepkite, kol bus paruošti, apie 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Išvirusią košę supilkite į keptuvėje esančius grybus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
30 minučių ir skani košė paruošta.
Kategorijos