Publikavimo data: 2024-06-24
Duonos ir sviesto pudingas.
Žiemą namuose gaminamas maistas suvokiamas labai šiltai ir jaukiai, o kepimas su karšta arbata - atskira meilės istorija. Malonus kvapas pripildo virtuvę ir suburia visą šeimą prie vieno stalo. Duonos pudingas paruošiamas greitai, o skoniu primena saldžią, švelnią bandelę su kremu. Šis receptas tinka ir šventiniam stalui, ir pusryčiams su šeima. Išbandykite, jums tikrai patiks!
Žingsnis 1
Nuplaukite sultenes po tekančiu vandeniu ir 15 minučių pamirkykite konjake.
Žingsnis 2
Supjaustykite duonos riekes nedideliais 3 cm dydžio kvadratėliais.
Žingsnis 3
Dubenyje suplakite pieną, grietinėlę ir kiaušinius. Tada suberkite cukrų ir vanilinį cukrų ir dar kartą gerai išplakite.
Žingsnis 4
Formą gerai ištepkite sviestu. Sumaišykite duoną su sultenėmis ir sudėkite į formą. Tada supilkite paruoštą mišinį. Šaukštu išlyginkite paviršių, šiek tiek paspausdami, palikite pastovėti, kol duona sugers visą skystį.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite, kol iškeps. Maždaug 35 minutes. Laikas gali skirtis priklausomai nuo jūsų orkaitės ypatumų.
Žingsnis 6
Kepimo metu atsiras auksinė plutelė. Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.
Kategorijos