Duonos raugas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Duonos raugas

Visus raugo užkandžius galima suskirstyti į rauginius ir be raugo. Kiekvienas variantas turi savų privalumų ir trūkumų. Pavyzdžiui, duonos raugas ant mielių ruošiamas labai paprastai ir greitai, todėl nereikia laukti ilgo rūgimo proceso. Patiekalo sudedamosios dalys yra mielės, duonos trupiniai, cukrus, raugas ir vanduo. Paruoškite duonos ant mielių raugą pagal mūsų receptą!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Duonos raugas Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite pusę reikiamo vandens, džiūvėsėlius ir cukrų.

Žingsnis 2

Duonos raugas Žingsnis 2
Likusiame karštame vandenyje ištirpinkite mieles.

Žingsnis 3

Duonos raugas Žingsnis 3
Sumaišykite mieles, cukrų ir džiūvėsėlių mišinį.

Žingsnis 4

Duonos raugas Žingsnis 4
Gerai išmaišykite mišinį.

Žingsnis 5

Duonos raugas Žingsnis 5
Uždenkite dubenį su raugu maistine plėvele ir palikite raugti 24 valandas kambario temperatūroje.

Žingsnis 6

Duonos raugas Žingsnis 6
Duonos mielių raugas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos