Publikavimo data: 2024-03-25
Duonos trupinių tešla
Galbūt manote, kad tešla neturi būti naudojama gaminant maistą. Tačiau būtent tešla padaro mėsą ar žuvį skanesnę. Kepant mėsą be tokio "sluoksnio", iš jos išgaruoja drėgmė. Mėsa tampa sausa ir kieta. O iš džiūvėsėlių pagaminta tešla sudaro apsauginį sluoksnį. Kepant jis tampa traškus, o jame esantys ingredientai išlieka minkšti ir švelnūs. Tešlos su džiūvėsėliais ir kiaušiniu receptas labai paprastas. Galite naudoti parduotuvėje pirktus džiūvėsėlius. Jie turi būti be gumulėlių.
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlių tešlą. Paimkite sausą, švarų dubenį ir įmuškite kiaušinius. Sumaišykite juos plaktuvu, kad tryniai ir baltymai taptų vientisa mase. Į kiaušinių masę įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite. Supilkite džiūvėsėlius į kiaušinius. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kotletų tešla iš kiaušinių ir miltų paruošta. Ji turi būti vientisa ir gana tiršta.
Kategorijos