Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas

Šerbetas - vienas žodis, trys skirtingos formos. Jis gali būti skystas - nealkoholinis gėrimas, minkštas - skanėstas, panašus į ledus, ir kietas - šerbetų pavidalo. Pastaroji forma yra labiausiai paplitusi ir, kaip ir kitos rūšys, turi daugybę variantų. Šerbetas iš džiovintų vaisių ir riešutų gali būti gaminamas su grietine arba grietinėle arba be jų. Kaip skystą skanėsto pagrindą galima vartoti medų. Jei medus cukringas, jį galima ištirpinti vandens vonelėje.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Sudėkite riešutus į trintuvo dubenį ir susmulkinkite iki stambių gabalėlių masės. Tokiu pat būdu sumalkite džiovintus vaisius. Sumaišykite riešutus ir džiovintus vaisius.

Žingsnis 2

Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas Žingsnis 2
Paruoškite šerbetą. Į indą su džiovintais vaisiais ir riešutais suberkite citrinos žievelę, supilkite medų, išmaišykite. Supilkite mišinį į plastikinį indą arba formeles, įdėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos