Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas

Šerbetas - vienas žodis, trys skirtingos formos. Jis gali būti skystas - nealkoholinis gėrimas, minkštas - skanėstas, panašus į ledus, ir kietas - šerbetų pavidalo. Pastaroji forma yra labiausiai paplitusi ir, kaip ir kitos rūšys, turi daugybę variantų. Šerbetas iš džiovintų vaisių ir riešutų gali būti gaminamas su grietine arba grietinėle arba be jų. Kaip skystą skanėsto pagrindą galima vartoti medų. Jei medus cukringas, jį galima ištirpinti vandens vonelėje.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Sudėkite riešutus į trintuvo dubenį ir susmulkinkite iki stambių gabalėlių masės. Tokiu pat būdu sumalkite džiovintus vaisius. Sumaišykite riešutus ir džiovintus vaisius.

Žingsnis 2

Džiovintų vaisių ir riešutų šerbetas Žingsnis 2
Paruoškite šerbetą. Į indą su džiovintais vaisiais ir riešutais suberkite citrinos žievelę, supilkite medų, išmaišykite. Supilkite mišinį į plastikinį indą arba formeles, įdėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos