Publikavimo data: 2024-06-09
Egzotinių vaisių salotos
Šias originalias, egzotiškas savo ingredientų sudėtimi salotas išrado prancūzai. Jis į vieną patiekalą maksimaliai sujungė visus šių gardžių aromatinių vaisių privalumus. Saldumynų mėgėjai iš karto įvertino šias lengvas salotas, kurios iš tikrųjų yra subtilus mažai kalorijų turintis desertas. Šio skanėsto receptas universalus, iš esmės jį galima paruošti iš bet kokių vaisių ar uogų.
Žingsnis 1
Nulupkite apelsinus. Nuo apelsino paviršiaus ir vidurio pašalinkite baltas skaidulas, kurios turi nemalonų karstelėjusį skonį ir gali sugadinti salotų skonį. Nulupkite ananasą. Supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nulupkite kivius ir perpjaukite vaisius per pusę. Kiekvieną pusę supjaustykite plonais griežinėliais, kad susidarytų pusapskritimiai.
Žingsnis 2
Perkelkite paruoštus vaisius į salotinę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Salotų nereikia pakaitinti. Todėl paruoškite jas prieš pat patiekdami. Galite įdėti į šaldytuvą, bet ne ilgiau kaip valandai.
Kategorijos