Publikavimo data: 2024-01-04
Vaisių salotos obuolyje receptas
Lengvos, sultingos ir daug skaidulinių medžiagų turinčios salotos iš pačių prieinamiausių vaisių - obuolių, apelsinų, bananų ir kivių - patiks daugeliui augalinio maisto mėgėjų. Pikantiškos rūgštelės šiam patiekalui suteiks citrinos sultys. O moliūgų sėklose esantis galingiausias antioksidantas padės išlikti jauniems ir gražiems.
Žingsnis 1
Nuplaukite vaisius ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Pasiruoškite pjaustymo lentą ir gilų dubenį.
Žingsnis 2
Nulupkite apelsiną nuo žievelės ir pašalinkite plėvelę tarp skiltelių, turi likti tik minkštimas. Nulupkite bananą ir kivį.
Žingsnis 3
Bananą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Kivius ir apelsiną taip pat supjaustykite kubeliais.Vaisiams pjaustyti geriau rinktis aštrų peilį, kad galėtumėte pjaustyti vaisius neprarasdami jų formos.
Žingsnis 5
Nupjaukite obuolio viršūnę. Tada šaukštu pašalinkite obuolio šerdį, kad sienelės ir dugnas liktų nepažeisti ir obuolys būtų panašus į dubenį.
Žingsnis 6
Dubenyje sumaišykite bananus, apelsinus ir kivius.
Žingsnis 7
Į dubenį su vaisiais supilkite citrinos sultis, moliūgų sėklas ir šiek tiek medaus. Švelniai sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 8
Gautas vaisių salotas sukrėskite į obuolį.
Kategorijos