Vaisių salotos su konservuotais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vaisių salotos su konservuotais vaisiais

Mėgstantiems saldžiai ir neįprastai siūlome pabandyti paruošti vaisių salotas iš konservuotų vaisių. Tai išgelbės saldumynų mėgėjus ir vasarą, ir žiemą, nes visus ingredientus ištisus metus nesunkiai rasite parduotuvėje. Turėtumėte būti atsargūs, nes daugelis į receptą įtrauktų produktų yra stiprūs alergenai, o už padažo juos ne visada galima atskirti iš pirmo karto.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
78 kcal.
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaisių salotos su konservuotais vaisiais Žingsnis 1
Šviežius vaisius supjaustykite vienodo dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Vaisių salotos su konservuotais vaisiais Žingsnis 2
Konservuotus ananasus supjaustykite tokio pat dydžio griežinėliais, kaip ir šviežius vaisius, jei naudotumėte ananasų žiedus. Abrikosus taip pat supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Vaisių salotos su konservuotais vaisiais Žingsnis 3
Į gilų indą sudėkite šviežius vaisius.

Žingsnis 4

Vaisių salotos su konservuotais vaisiais Žingsnis 4
Tada sudėkite konservuotus.

Žingsnis 5

Vaisių salotos su konservuotais vaisiais Žingsnis 5
Sudėkite jogurtą ir uogienę ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos