Publikavimo data: 2024-06-09
Egzotiški avižiniai dribsniai su mangais ir pistacijomis
Patiekalai iš virtų grūdų yra vieni seniausių pasaulio kulinarijoje. Per tūkstantmetę košės istoriją būta daugybės jos gaminimo receptų. Siūlome jums pažįstamos avižinės košės receptą, kuris dėl ingredientų derinio taps mėgstamu patiekalu. Net ir tiems, kurie įsitikinę, kad nemėgsta košės.
Žingsnis 1
Supilkite kokosų pieną į puodą, suberkite cukrų, cinamoną ir užvirinkite. Nepamirškite retkarčiais pamaišyti. Kai pienas užvirs, supilkite avižinius dribsnius. Užvirinkite ir virkite, kol bus paruoštos. Virimo laikas priklauso nuo avižų grūdų apdorojimo laipsnio. Todėl vadovaukitės ant pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 2
Pistacijas paskrudinkite sausoje keptuvėje. Jas nulupkite ir susmulkinkite. Paruoštą mangą perpjaukite į dvi dalis. Pusę jo supjaustykite nedideliais kubeliais ir įmaišykite į košę. Kitą pusę panaudokite papuošimui. Į košę sudėkite paruoštas pistacijas, mangą ir kokoso drožles ir išmaišykite.
Kategorijos