Publikavimo data: 2024-05-26
Eklerai su grietinėle ir išrūgų kremu
Ekleras - tai apetitą žadinantis pyragas, kuris yra tešlos vamzdelis su kremu arba glajumi. Įdarui galima naudoti grietinėlę, šokoladą, karamelę, sviestinį kremą ar bet kokį kitą konditerinį kremą. Paruoškite eklerus su grietinėle ir išrūgų kremu pagal mūsų receptą! Patiekite eklerus su šviežių mėtų lapeliais, uogomis, mėgstamu užpildu arba cukraus pudra. Taip patiekalas bus ne tik skanus, bet ir puošnus.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą arba keptuvę.
Žingsnis 2
Sudėkite sviestą ir du šaukštus cukraus. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, kol cukrus ir sviestas ištirps.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite iš anksto persijotus miltus ir įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 4
Perkelkite tešlą į gilų dubenį.
Žingsnis 5
Į tešlą įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 6
Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Naudodami tešlos rankovę, eklerus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 8
Kepkite eklerų pusgaminius 25 minutes, kol sustings.
Žingsnis 9
Varškę, grietinėlę ir du šaukštus cukraus sudėkite į gilų dubenį. Išplakite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 10
Perpjaukite eklerų ruošinį per pusę.
Žingsnis 11
Vieną pusę pripildykite kremu ir uždenkite tuščia puse. Procedūrą pakartokite su kiekviena puse.
Kategorijos