Eklerai su šokoladiniu glajumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Eklerai su šokoladiniu glajumi

Ekleras - tai skanus pyragas, kurį sudaro tešlos vamzdelis su kremu arba glajumi. Yra eklerų su braškių, karamelės ar kokosų glaistu, tačiau klasikinis receptas reikalauja šokoladinio glaisto. Įdarui galite naudoti bet kokį jums patinkantį kremą: grietinėlę, sviestą, varškę, šokoladą. Patiekdami eklerus nepamirškite jų papuošti šviežiomis mėtomis, uogomis arba cukraus pudra. Taip patiekalas bus ne tik skanus, bet ir elegantiškas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą arba keptuvę.

Žingsnis 2

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 2
Sudėkite sviestą ir cukrų. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, kol cukrus ir sviestas ištirps.

Žingsnis 3

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite iš anksto persijotus miltus ir įberkite žiupsnelį druskos.

Žingsnis 4

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 4
Perkelkite tešlą į gilų dubenį.

Žingsnis 5

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 5
Į tešlą įmuškite kiaušinius.

Žingsnis 6

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 6
Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 7
Naudodami tešlos rankovę, eklerus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 8

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 8
Kepkite eklerų pusgaminius 25 minutes, kol sustings.

Žingsnis 9

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 9
Supilkite pieną ir grietinėlę į puodą. Į puodą sudėkite šokolado gabalėlius.

Žingsnis 10

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 10
Eklairų glajų virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Kai šokoladas visiškai ištirps, nukelkite puodą nuo ugnies.

Žingsnis 11

Eklerai su šokoladiniu glajumi Žingsnis 11
Šokoladiniu glajumi aptepkite eklerų ruošinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos