Ekli ekmek Turkiškas pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ekli ekmek Turkiškas pyragas.

Turkijos virtuvės mėsos pyragas. Originalus mėsos įdaras su daržovėmis ant plonos traškios tešlos. Gaunasi labai skanus. Įdaro ingredientus galite naudoti pagal savo skonį ir pageidavimus.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ekli ekmek Turkiškas pyragas. Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į šiltą vandenį supilkite cukrų, druską ir mieles. Palikite 5 minutes pastovėti, supilkite augalinį aliejų ir palaipsniui dalimis suberkite miltus. Tešla turi tapti elastinga. Padėkite ją 1 valandai į šiltą vietą.

Žingsnis 2

Ekli ekmek Turkiškas pyragas. Žingsnis 2
Nulupkite pomidorus ir supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite nedideliais griežinėliais, išimkite sėklas. Susmulkinkite svogūną. Visas daržoves sudėkite į trintuvą ir susmulkinkite. Sudėkite maltą mėsą ir dar kartą sumaišykite blenderiu. Pagal skonį pagardinkite druska, prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Ekli ekmek Turkiškas pyragas. Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Ant viršaus užtepkite ploną įdaro sluoksnį. Suvyniokite kraštus.

Žingsnis 4

Kepkite 250˚C temperatūros orkaitėje, kol kraštai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos