Publikavimo data: 2025-08-20
Ekstravagantiški "Red Velvet" keksiukai su kefyru
Prieš kelis šimtmečius šie miniatiūriniai subtilūs gaminiai atsirado ant prancūzų stalo, o vėliau atkeliavo ir pas mus. Dabar jie kepami pagal įvairius receptus, gaminami įvairūs papuošimai, priklausomai nuo renginio ar tiesiog "arbatai". Kepiniai "Red Velvet" - ekstravagantiška kepinių rūšis, tokia pat rafinuota kaip ir prancūzų mada, todėl labai elegantiška ir stilinga. Jo pavadinimas byloja ne tik apie keksiukų spalvą, bet ir apie tekstūrą - ji tikrai aksominė.
Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi. Plakant įmuškite po vieną kiaušinį. Supilkite kefyrą, augalinį aliejų ir įmaišykite dažiklį. Viską gerai išplakite.
Žingsnis 2
Miltų, kakavos ir sodos mišinį supilkite į skystą mišinį ir išminkykite vientisą tešlą. Supilkite ją į formeles 2/3 tūrio. Kepkite 25 minutes 175 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 3
Kremą paruošite išsukdami suminkštintą sviestą ir kreminį sūrį su cukraus pudra ir vanile. Pagal skonį nuspalvinkite kremą ir išmaišykite mentele. Konditeriniu maišeliu ir antgaliu aptepkite keksiukų dangtelius.
Kategorijos