Ekstravagantiški "Red Velvet" keksiukai su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ekstravagantiški "Red Velvet" keksiukai su kefyru

Prieš kelis šimtmečius šie miniatiūriniai subtilūs gaminiai atsirado ant prancūzų stalo, o vėliau atkeliavo ir pas mus. Dabar jie kepami pagal įvairius receptus, gaminami įvairūs papuošimai, priklausomai nuo renginio ar tiesiog "arbatai". Kepiniai "Red Velvet" - ekstravagantiška kepinių rūšis, tokia pat rafinuota kaip ir prancūzų mada, todėl labai elegantiška ir stilinga. Jo pavadinimas byloja ne tik apie keksiukų spalvą, bet ir apie tekstūrą - ji tikrai aksominė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
363 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Ekstravagantiški "Red Velvet" keksiukai su kefyru Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi. Plakant įmuškite po vieną kiaušinį. Supilkite kefyrą, augalinį aliejų ir įmaišykite dažiklį. Viską gerai išplakite.

Žingsnis 2

Ekstravagantiški "Red Velvet" keksiukai su kefyru Žingsnis 2
Miltų, kakavos ir sodos mišinį supilkite į skystą mišinį ir išminkykite vientisą tešlą. Supilkite ją į formeles 2/3 tūrio. Kepkite 25 minutes 175 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Žingsnis 3

Ekstravagantiški "Red Velvet" keksiukai su kefyru Žingsnis 3
Kremą paruošite išsukdami suminkštintą sviestą ir kreminį sūrį su cukraus pudra ir vanile. Pagal skonį nuspalvinkite kremą ir išmaišykite mentele. Konditeriniu maišeliu ir antgaliu aptepkite keksiukų dangtelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, lengva, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, keksas, ypatingi receptai, naujametiniai desertai, kiaušinių pusryčiai, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos