Publikavimo data: 2024-06-23
Ementalio sūrio skrebučiai
Dėl šveicariško sūrio su didelėmis netaisyklingos formos skylutėmis skonio Ementalio sūrio skrebučiai yra ir saldūs, ir aitrūs. Jis tuo pat metu yra ir kietas, ir minkštas, gerai lydosi ir išsitraukia. Saldi kriaušė puikiai papildo sūrų šio tauriojo sūrio skonį. Orkaitėje iškepti sūrio skrebučiai su kriauše tiks ir kasdieniams pusryčiams, ir šventiniam švediškam stalui, ir kaip užkandis su baltuoju vynu romantiškai vakarienei.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kiekvieną duonos riekę kepkite ant vidutinės ugnies po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Ant duonos uždėkite po riekelę sūrio ir kelias kriaušės skilteles.
Žingsnis 2
Apkepkite skrebučius, kol iškeps. Sudėkite skrebučius į formą ir 5 minutes kepkite 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos