Erdvios sluoksniuotos tešlos "Kalėdų eglutės" su obuoliais, serbentais ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Erdvios sluoksniuotos tešlos "Kalėdų eglutės" su obuoliais, serbentais ir cinamonu

Sluoksniuotos tešlos pyragaičius galima ruošti ne tik įprastiems arbatos vakarėliams, bet ir šventėms. Šios rūšies pyragaičiai niekada nenuvils nei savo išvaizda, nei skoniu ir visada jums padės. Šiame variante sluoksniuotieji pyragaičiai suformuoti eglutės su žaisliukais-raudonėliais forma. Paruošta tešla leidžia greitai susidoroti su numatytu patiekalu, o obuoliai, serbentai ir cinamonas subalansuos kepinius savo naudingomis sudedamosiomis dalimis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Erdvios sluoksniuotos tešlos "Kalėdų eglutės" su obuoliais, serbentais ir cinamonu Žingsnis 1
Įdarui obuolius supjaustykite skiltelėmis. Pabarstykite juos cukrumi ir cinamonu. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Erdvios sluoksniuotos tešlos "Kalėdų eglutės" su obuoliais, serbentais ir cinamonu Žingsnis 2
Lengvai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Į vidurį sudėkite įdarą, viršų supjaustykite juostelėmis ir suvyniokite trikampio forma. Apačioje padarykite "stiebą" - eglutės kamieną.

Žingsnis 3

Erdvios sluoksniuotos tešlos "Kalėdų eglutės" su obuoliais, serbentais ir cinamonu Žingsnis 3
Kiaušinio trynį atskirkite nuo baltymo, išmaišykite ir užtepkite ant paplotėlių. Ant viršaus uždėkite serbentų uogų - "rutuliukų ant eglutės". Kepkite 190-195 laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
suktinukai, kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, obuolių sezonas, receptų knyga, kepimas su obuoliais, suktinukai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, kepimas su vaisiais

Kategorijos