Publikavimo data: 2025-08-19
Erdvus desertas
Erdvus ir subtilus desertas. Labai lengvai paruošiamas.
Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su druska, cukrumi, kepimo milteliais ir ištirpintu sviestu.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir dar kartą gerai išmaišykite (galite naudoti mikserį).
Žingsnis 3
Paskleiskite plutą ant kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Žingsnis 4
Kol pluta kepa, pagaminkime kremą. Tam šaltą grietinėlę su grietine ir cukraus pudra plakite mikseriu apie 5 min.
Žingsnis 5
Išimkite plutą, šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 6
Susmulkinkite pyragą iki trupinių.
Žingsnis 7
Sudėkite desertą: pirmas sluoksnis - trupiniai, tada kremas, trupiniai, kremas. Ir taip toliau, kol baigsis trupiniai ir kremas.
Žingsnis 8
Viršų galite papuošti tarkuotu šokoladu, uogomis, vaisiais pagal pageidavimą. Pasirodo, tai beprotiškai skanus desertas.
Kategorijos