Erdvus meringue ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Erdvus meringue ritinys

Šis skanus vyniotinis užkariavo visos mano šeimos širdis. Beformis vyniotinis yra beprotiškai erdvus ir švelnus. Jis puikiai tinka kaip desertas svečiams arba tiesiog prie arbatos ryte.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite įdarą. Želatiną išmirkykite vandenyje. Užvirinkite tyrę (aš naudojau obuolių tyrę) su cukrumi. Ištirpinkite išbrinkusią želatiną. Švelniai išmaišykite. Supilkite į konditerinį maišelį, sustatykite šaldytuve.

Žingsnis 2

Tada paruošiame plutą. Pradėkite plakti baltymus be cukraus. Kai tik pasirodys geros putos, plakite toliau ir palaipsniui suberkite cukrų. Turėtų gautis tirštas kremas, apvertus dubenį aukštyn kojomis, niekas neturėtų išbėgti.

Žingsnis 3

Erdvus meringue ritinys Žingsnis 3
Švelniai mentele įmaišykite krakmolą ir actą. Paskirstykite mišinį ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite 20 minučių 150-160° temperatūroje.

Žingsnis 4

Kremo gamyba. Išplakite grietinėlę, maskarponę ir cukraus pudrą iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Išimkite pyragą iš orkaitės ir atvėsinkite. Paruoškite kitą pergamento lakštą ir pabarstykite jį cukraus pudra.

Žingsnis 6

Erdvus meringue ritinys Žingsnis 6
Perkelkite plutą ant pergamento ir nuimkite senąjį pergamentą. Paskirstykite kremą ant plutos, palikdami tuščią lentynėlę trumpesniame krašte. Šiek tiek kremo palikite vyniotiniui papuošti.

Žingsnis 7

Erdvus meringue ritinys Žingsnis 7
Paskirstykite įdarą. Jei atrodo, kad įdaras labai stabilizavosi, gerai išminkykite jį rankomis.

Žingsnis 8

Erdvus meringue ritinys Žingsnis 8
Suvyniokite vyniotinį pergamentu, ant kurio padėta pluta, link tuščio krašto. Tuščia kraštinė, taigi ir jungtis, turi būti po vyniotiniu. Ant vyniotinio viršaus konditerinio maišelio antgaliu užtepkite likusį kremą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos