Publikavimo data: 2024-06-23
Ešeriai grietinės ir garstyčių marinate
Ešeriai grietinės ir garstyčių marinate - skanus ir sveikas patiekalas. Ešerių mėsa yra švelnios tekstūros ir pasižymi puikiomis skonio savybėmis. Grietinės ir garstyčių marinatas patiekalui suteikia kreminės konsistencijos, o skonis - šiek tiek aštrus. Be to, ešerių mėsoje gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų, todėl ji laikoma dietine. Žuvyje gausu vitaminų A, E ir B grupės vitaminų, taip pat kalio, magnio ir fosforo, kurie palankiai veikia odą, plaukus, nervų sistemą ir medžiagų apykaitos procesus.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, garstyčias, druską, pipirus ir česnaką.
Žingsnis 2
Žuvį gausiai aptepkite marinatu. Palikite 5-10 minučių. Padėkite žuvį ant kepimo skardos arba kepimo indo.
Žingsnis 3
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.
Kategorijos