Publikavimo data: 2024-06-23
Ešeriai, kepti tešloje
Jūros žuvys laikomos labai sveiku produktu žmonėms. Jūros ešeriai - Atlanto vandenyse žvejojama plėšri žuvis. Jūros ešerių žvynai paprastai būna auksinės arba raudonos spalvos. Ešerių mėsoje gausu vitaminų A, B, D, C, taip pat aminorūgščių ir mineralinių medžiagų. Ji lengvai virškinama ir turi mažai kalorijų, todėl tinka žmonėms, norintiems numesti svorio.
Žingsnis 1
Supjaustykite jūros ešerį kąsnio dydžio gabalėliais. Pabarstykite gabalėlius druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paimkite dvi lėkštes. Į pirmąją lėkštę įmuškite kiaušinį. Išmaišykite šakute. Pagardinkite druska ir pipirais. Įmerkite į jį kiekvieną žuvies gabalėlį.
Žingsnis 3
Į antrąją lėkštę suberkite miltus. Išimkite žuvies gabalėlius iš lėkštės su kiaušiniu ir kiekvieną pamerkite į miltus.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Sudėkite žuvies gabalėlius. Kepkite penkias minutes iš vienos pusės arba kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Ešerys tešloje paruoštas.
Žingsnis 6
Padėkite žuvį į lėkštę ir papuoškite žiupsneliu smulkiai supjaustytų žolelių.
Kategorijos