Ešeriai, kepti tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ešeriai, kepti tešloje

Jūros žuvys laikomos labai sveiku produktu žmonėms. Jūros ešeriai - Atlanto vandenyse žvejojama plėšri žuvis. Jūros ešerių žvynai paprastai būna auksinės arba raudonos spalvos. Ešerių mėsoje gausu vitaminų A, B, D, C, taip pat aminorūgščių ir mineralinių medžiagų. Ji lengvai virškinama ir turi mažai kalorijų, todėl tinka žmonėms, norintiems numesti svorio.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešeriai, kepti tešloje Žingsnis 1
Supjaustykite jūros ešerį kąsnio dydžio gabalėliais. Pabarstykite gabalėlius druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Ešeriai, kepti tešloje Žingsnis 2
Paimkite dvi lėkštes. Į pirmąją lėkštę įmuškite kiaušinį. Išmaišykite šakute. Pagardinkite druska ir pipirais. Įmerkite į jį kiekvieną žuvies gabalėlį.

Žingsnis 3

Ešeriai, kepti tešloje Žingsnis 3
Į antrąją lėkštę suberkite miltus. Išimkite žuvies gabalėlius iš lėkštės su kiaušiniu ir kiekvieną pamerkite į miltus.

Žingsnis 4

Ešeriai, kepti tešloje Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Sudėkite žuvies gabalėlius. Kepkite penkias minutes iš vienos pusės arba kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Ešeriai, kepti tešloje Žingsnis 5
Ešerys tešloje paruoštas.

Žingsnis 6

Ešeriai, kepti tešloje Žingsnis 6
Padėkite žuvį į lėkštę ir papuoškite žiupsneliu smulkiai supjaustytų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos