Publikavimo data: 2024-06-15
Ešeriai traškioje duonelėje
Jei mėgstate keptą žuvį, šis receptas jums tikrai patiks, nes ešeriai tokioje duonoje bus labai traškūs ir tirpstantys burnoje, o tai neužims daug laiko. Pasiimkite jį ant lapelio ir jūsų namiškiai bus patenkinti. O jei tarp jų yra žvejys, jis tikrai įvertins ir panaudos šį paprastą receptą.
Žingsnis 1
Paimkite gilų, platų dubenį ir jame sumaišykite abiejų rūšių miltus bei druską. Keptuvę pastatykite ant didelės ugnies ir, kai ji gerai įkais, supilkite į ją augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Žuvį perpjaukite pusiau, kad ją būtų lengviau įdėti į keptuvę, ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol žuvis iškeps, taps traški ir paruduos, maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos