Ešeriai traškioje duonelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ešeriai traškioje duonelėje

Jei mėgstate keptą žuvį, šis receptas jums tikrai patiks, nes ešeriai tokioje duonoje bus labai traškūs ir tirpstantys burnoje, o tai neužims daug laiko. Pasiimkite jį ant lapelio ir jūsų namiškiai bus patenkinti. O jei tarp jų yra žvejys, jis tikrai įvertins ir panaudos šį paprastą receptą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešeriai traškioje duonelėje Žingsnis 1
Paimkite gilų, platų dubenį ir jame sumaišykite abiejų rūšių miltus bei druską. Keptuvę pastatykite ant didelės ugnies ir, kai ji gerai įkais, supilkite į ją augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Ešeriai traškioje duonelėje Žingsnis 2
Žuvį perpjaukite pusiau, kad ją būtų lengviau įdėti į keptuvę, ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol žuvis iškeps, taps traški ir paruduos, maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos