Gražus restorano patiekalas! Švelni ešerių filė, trapūs ryžiai su apelsinų padažu. Spalvingas, gardus, mažai kalorijų turintis ir labai skanus patiekalas. Jazminų ryžiai - tai kvapnūs ryžiai, augantys tik Tailande. Tai nepaprastai naudingas produktas, padedantis išvalyti organizmą ir susidoroti su žarnyno sutrikimais, taip pat ryžiai normalizuoja organizmo medžiagų apykaitos sistemas.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. 1:2 santykis.
Žingsnis 2
Žuvyje padarykite įpjovimus ir apvoliokite ją druskoje bei prieskoniuose. Palikite marinuotis 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite žuvį iš abiejų pusių. 2 minutes kepkite ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir kepkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite griežinėliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite apelsiną, pašalindami kauliukus ir žieveles.
Žingsnis 5
Apelsiną, pomidorą, kedro riešutus ir augalinį aliejų sudėkite į maišytuvo dubenį. Sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Į lėkštę įpilkite 2-3 šaukštus padažo, į vidurį sudėkite žuvį ir ryžius. Papuoškite šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!