Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu

Gražus restorano patiekalas! Švelni ešerių filė, trapūs ryžiai su apelsinų padažu. Spalvingas, gardus, mažai kalorijų turintis ir labai skanus patiekalas. Jazminų ryžiai - tai kvapnūs ryžiai, augantys tik Tailande. Tai nepaprastai naudingas produktas, padedantis išvalyti organizmą ir susidoroti su žarnyno sutrikimais, taip pat ryžiai normalizuoja organizmo medžiagų apykaitos sistemas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g

Ingredientai (8)

Porcijos
2
1.00 vnt.
1.00 vnt.
1.00 paketas
pagal skonį
1.00 st. š.
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.59/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. 1:2 santykis.

Žingsnis 2

Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu Žingsnis 2
Žuvyje padarykite įpjovimus ir apvoliokite ją druskoje bei prieskoniuose. Palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite žuvį iš abiejų pusių. 2 minutes kepkite ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir kepkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite griežinėliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite apelsiną, pašalindami kauliukus ir žieveles.

Žingsnis 5

Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu Žingsnis 5
Apelsiną, pomidorą, kedro riešutus ir augalinį aliejų sudėkite į maišytuvo dubenį. Sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Ešerių filė su jazminų ryžiais ir apelsinų padažu Žingsnis 6
Į lėkštę įpilkite 2-3 šaukštus padažo, į vidurį sudėkite žuvį ir ryžius. Papuoškite šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai