Ešerių filė su medaus ir garstyčių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Ešerių filė su medaus ir garstyčių padažu

Ešerys yra mažai kaloringa žuvis, turinti nedaug kaulų. 100 gramų žuvies yra tik 115 kalorijų. Jei sekate savo figūrą ir laikotės sveikos mitybos, ešerys tikrai turėtų būti jūsų racione. Ešerys taip pat skiriamas žmonėms, sergantiems nervų ir kraujotakos sistemos ligomis. Ešerių vartojimas teigiamai veikia medžiagų apykaitą, greitina medžiagų apykaitą ir padeda šalinti cholesterolį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerių filė su medaus ir garstyčių padažu Žingsnis 1
Žuvyje padarykite įpjovas ir pabarstykite prieskoniais. Palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Ešerių filė su medaus ir garstyčių padažu Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite padažą ( medų ir majonezą, garstyčias ir smulkintas žoleles ).

Žingsnis 3

Ešerių filė su medaus ir garstyčių padažu Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite žuvį iš abiejų pusių ant didelės ugnies porą minučių, tada sumažinkite ugnį ir kepkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Ešerių filė su medaus ir garstyčių padažu Žingsnis 4
Žuvį patiekite su padažu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos