Ešerių filė su paprikomis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ešerių filė su paprikomis ir grybais

Visi žinome, kad jūros gėrybės yra privaloma mitybos dalis. Jos prisotina organizmą mineralais ir vitaminais, gerina nagų, plaukų ir odos būklę. Nebūtina pirkti midijų, krevečių ir kalmarų parduotuvėje. Jas lengvai galima pakeisti jūros ešeriais. Reguliarus šios žuvies vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Paruošti tokį ešerį galima keptuvėje, papildžius paprikomis ir grybais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
79 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerių filė su paprikomis ir grybais Žingsnis 1
Pašalinkite pipiro kotelį ir sėklas. Supjaustykite ją griežinėliais.

Žingsnis 2

Ešerių filė su paprikomis ir grybais Žingsnis 2
Supjaustykite ešerius vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Ešerių filė su paprikomis ir grybais Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite paprikas, pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir grybus.

Žingsnis 4

Ešerių filė su paprikomis ir grybais Žingsnis 4
Sudėkite žuvį į keptuvę su daržovėmis ir grybais. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Ešerių filė su paprikomis ir grybais Žingsnis 5
Virtus ešerius patiekite su paprikomis ir grybais. Patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos