Publikavimo data: 2024-09-14
Ešerių filė su paprikomis ir grybais
Visi žinome, kad jūros gėrybės yra privaloma mitybos dalis. Jos prisotina organizmą mineralais ir vitaminais, gerina nagų, plaukų ir odos būklę. Nebūtina pirkti midijų, krevečių ir kalmarų parduotuvėje. Jas lengvai galima pakeisti jūros ešeriais. Reguliarus šios žuvies vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Paruošti tokį ešerį galima keptuvėje, papildžius paprikomis ir grybais.
Žingsnis 1
Pašalinkite pipiro kotelį ir sėklas. Supjaustykite ją griežinėliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite ešerius vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite paprikas, pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir grybus.
Žingsnis 4
Sudėkite žuvį į keptuvę su daržovėmis ir grybais. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Virtus ešerius patiekite su paprikomis ir grybais. Patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos