Ešerių filė su sūrio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Ešerių filė su sūrio padažu

Mitybos specialistai rekomenduoja žuvį valgyti bent kartą per savaitę. Juk joje gausu vitaminų, omega-3, jodo, fosforo ir kitų mikroelementų. Tačiau jei esate mažos žuvies mėgėjas arba tiesiog nežinote, kaip ją paruošti, siūlome jums paprastą gardžių ešerių sūrio padaže receptą. Prieš tokią žuvį tikrai negalėsite atsispirti. Švelnus sūrio padažas, rauginta plutelė ir sultinga ešerių mėsa - tiesiog daina! Pridėkite prie ešerių pasirinkto garnyro, ir naminė vakarienė visai šeimai paruošta.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerių filė su sūrio padažu Žingsnis 1
Ešerių filė supjaustykite dideliais maždaug 5 cm pločio gabalais.

Žingsnis 2

Ešerių filė su sūrio padažu Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį filė gabaliukus. Pabarstykite ešerius prieskoniais ir druska.

Žingsnis 3

Ešerių filė su sūrio padažu Žingsnis 3
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite sūrio padažą ir majonezą. Gautu padažu aptepkite ešerių gabalėlius.

Žingsnis 4

Ešerių filė su sūrio padažu Žingsnis 4
Pasiųskite ešerius kepti į 200 °C temperatūros orkaitę 20-30 minučių.

Žingsnis 5

Ešerių filė su sūrio padažu Žingsnis 5
Iškeptus ešerius sudėkite į lėkštę. Papuoškite patiekalą vyšninių pomidorų griežinėliais ir smulkintais krapais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos