Ešerių filė su totorių padažu ir grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ešerių filė su totorių padažu ir grietine

Visi žinome, kad jūros gėrybės yra labai svarbi mitybos dalis. Jos prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Krevečių, midijų ir kalmarų nebūtina pirkti parduotuvėje. Jas galima pakeisti jūros ešeriais. Reguliarus šios žuvies vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Ešerius galite ruošti keptuvėje, patiekalą papildydami totorių padažu ir grietine.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerių filė su totorių padažu ir grietine Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Ešerių filė su totorių padažu ir grietine Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įspauskite česnaką. Sudėkite juos į gilų dubenį ir sumaišykite su totorių padažu bei grietine. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Ešerių filė su totorių padažu ir grietine Žingsnis 3
Kepkite ešerius iš abiejų pusių po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Ešerių filė su totorių padažu ir grietine Žingsnis 4
Į keptuvėje esančius ešerius supilkite anksčiau paruoštą mišinį. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Ešerių filė su totorių padažu ir grietine Žingsnis 5
Patiekite su žolelių šakele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos