Publikavimo data: 2024-09-14
Ešerių filė su totorių padažu ir grietine
Visi žinome, kad jūros gėrybės yra labai svarbi mitybos dalis. Jos prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Krevečių, midijų ir kalmarų nebūtina pirkti parduotuvėje. Jas galima pakeisti jūros ešeriais. Reguliarus šios žuvies vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Ešerius galite ruošti keptuvėje, patiekalą papildydami totorių padažu ir grietine.
Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įspauskite česnaką. Sudėkite juos į gilų dubenį ir sumaišykite su totorių padažu bei grietine. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Kepkite ešerius iš abiejų pusių po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Į keptuvėje esančius ešerius supilkite anksčiau paruoštą mišinį. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite su žolelių šakele.
Kategorijos