Publikavimo data: 2025-08-18
Ešerių gabaliukai terijakio padaže
Ešerys yra labai maistinga ir sveika žuvis, joje yra daug vitaminų, taip reikalingų mūsų organizmui. Ešerys su terijakio padažu - skani vakarienė ar pietūs visai šeimai, kaip garnyras - ryžiai arba bulvės. Padažas patiekalui suteikia šiek tiek saldumo, todėl ešerio skonis atsiskleidžia visiškai naujai. Patiekalas savo skoniu ir išvaizda labai primena Azijos virtuvę, išbandykite, jums patiks.
Žingsnis 1
Imbierą nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.
Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, suberkite džiūvėsėlius, sezamo sėklas, imbierą ir terijakio padažą. Gerai išmaišykite ir gerai įtrinkite žuvį, palikite ją marinuotis 10-15 min.
Žingsnis 3
Kepimo formą patepkite aliejumi ir perkelkite žuvį į formą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių
Žingsnis 4
Dėkite žuvį į orkaitę ir kepkite 30-40 minučių.
Žingsnis 5
Kepimo metu žuvis turėtų tapti auksinės spalvos. Peiliu patikrinkite, ar žuvis iškepusi.
Kategorijos