Ešerių gabaliukai terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ešerių gabaliukai terijakio padaže

Ešerys yra labai maistinga ir sveika žuvis, joje yra daug vitaminų, taip reikalingų mūsų organizmui. Ešerys su terijakio padažu - skani vakarienė ar pietūs visai šeimai, kaip garnyras - ryžiai arba bulvės. Padažas patiekalui suteikia šiek tiek saldumo, todėl ešerio skonis atsiskleidžia visiškai naujai. Patiekalas savo skoniu ir išvaizda labai primena Azijos virtuvę, išbandykite, jums patiks.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Ešerių gabaliukai terijakio padaže Žingsnis 1
Imbierą nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

Žingsnis 2

Ešerių gabaliukai terijakio padaže Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, suberkite džiūvėsėlius, sezamo sėklas, imbierą ir terijakio padažą. Gerai išmaišykite ir gerai įtrinkite žuvį, palikite ją marinuotis 10-15 min.

Žingsnis 3

Ešerių gabaliukai terijakio padaže Žingsnis 3
Kepimo formą patepkite aliejumi ir perkelkite žuvį į formą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių

Žingsnis 4

Ešerių gabaliukai terijakio padaže Žingsnis 4
Dėkite žuvį į orkaitę ir kepkite 30-40 minučių.

Žingsnis 5

Ešerių gabaliukai terijakio padaže Žingsnis 5
Kepimo metu žuvis turėtų tapti auksinės spalvos. Peiliu patikrinkite, ar žuvis iškepusi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos